Choose language

Visma Financial Solutions on nyt Visma Amili

Etsitkö Visma Financial Solutionsia? Olet tullut oikeaan paikkaan! Olemme kirkastaneet brändiämme, jotta voimme entistä paremmin tuoda esille palveluitamme ja sitä, mitä me yrityksenä edustamme.

visma-amili-03

Amilin ratkaisut

Automatisoi maksu­muistutukset ja perintä

Tarjoamme asiakkaillemme vaivattomia luotonhallintapalveluita ja parannamme näin yritysten maksuvalmiutta. Saumattomasti taloushallinnon ohjelmistoihin integroituvat ratkaisumme vähentävät manuaalista työtä, jolloin asiakkaamme voivat keskittyä ydintoimintaansa.

Amilin arvot

Miten arvot näkyvät meillä Amililla?

Yhteiset arvot löytyvät tänä päivänä lähes jokaiselta yritykseltä, mutta usein ne eivät ulotu päivittäiseen tekemiseen. Me pohdimme arvoja koko yrityksen voimin ja avasimme ne konkreettiselle tasolle.

141

Yrittäjä­henkisyys

Yrittäjähenkisyys tarkoittaa meille sinnikkyyttä haastaa nykyistä löytääksemme jotakin parempaa. Menestyskoodiimme on kirjoitettu yhteistyön, luovuuden ja uuden luomisen yhtälö, jonka lopputulokset hyödyttävät asiakkaitamme ja koko yhteiskuntaa.

143

Vastuullisuus

Muovaamme jatkuvasti toimintaamme maailman muuttuessa ympärillämme ja autamme osaltamme vastuullisen liiketoiminnan ja yhteiskunnan kehittämisessä. Annamme kaikkemme, mihin sitten ryhdymmekin – luoden arvoa ihmisille, yrityksille ja yhteiskunnalle luotettavan teknologian avulla.
120

Sitoutunei­suus

Asiakkaamme luottavat kykyymme luoda teknologiaa ja palveluita, jotka helpottavat heidän arkeaan. Otamme luottamuksen tosissamme ja teemme kaikkemme, että yllämme sellaisiin huippusuorituksiin, joiden avulla asiakkaamme menestyvät.
02_Visma_fin_Canteen_DSC6744-1

Monimuo­toisuus

Kukoistamme erilaisten vahvuuksien kautta. Erilaisten taustojen, maailmankatsomusten ja asiantuntemuksen yhdistäminen tekee meistä parempia ongelmanratkaisijoita. Erilaisuutta hyödyntämällä pystymme edistämään kestävää kehitystä ja tarjoamaan huipputason ohjelmistoja monimuotoiselle asiakaskunnallemme.

Mihin arkemme Amililla perustuu?

Vaikka toimimme osana Visman kansainvälistä konsernia, olemme muovanneet juuri meille sopivan ja näköisemme kulttuurin. Työskentelemme päivittäin sen eteen, että arkemme sekä työntekijöiden osalta että asiakkaitamme kohtaan noudattaa seuraavia suuntaviivoja.

Ystävällinen

Olemme empaattisia ja avuliaita. Luomme vaikeissakin tilanteissa lämpimän ja avoimen ilmapiirin, joka auttaa toista osapuolta tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi – viestimme ihmiseltä ihmiselle.

01-Visma_fin_office_DSC6521

Havainnollistava

Varmistamme, että keskustelun toinen osapuoli ymmärtää meitä mahdollisimman hyvin. Käytämme konkreettisia ja asiaa havainnollistavia esimerkkejä, avaamme monimutkaisia käsitteitä ja selkeytämme asioita visuaalisesti.

Visma-Spain-Office-meeting_DSC9032

Mutkaton

Keskitymme olennaiseen ja suoraviivaiseen asioiden hoitoon. Pyrimme ennakoimaan ja olemaan aina askeleen edellä. Käytämme selkeää ja ymmärrettävää kieltä ja esitämme asiat mahdollisimman yksinkertaisesti, ilman tarpeettomia muodollisuuksia.

CP-Office-meetingroom_DSC5583

Yhteys­henkilöt

Asiakaspalvelumme yhteystiedot löydät täältä ja maksuasioissa palvelemme osoitteessa: maksuhelposti.fi.

vesa-laurila

Vesa Laurila

Director, Commercial Operations
050 300 4416
vesa.laurila@visma.com

juho-pekka-fagerstrom

Juho-Pekka Fagerström

mats-stenbom

Mats Stenbom

ville-pekka-koski

Ville-Pekka Koski

sami-siltala

Sami Siltala