Choose language
helpoin-tapa-automatisoida-perinta

Amili Reskontravahti

Helpoin tapa automatisoida maksumuistutukset ja perintä

Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, ei vain perinnällä, vaan huolehtimalla koko saatavienhallinnan kokonaisuudesta.

Automaatiota hyödyntävä ratkaisumme Reskontravahti on useiden yritysten valinta silloin, kun rahankiertoa halutaan nopeuttaa.

perinnan-ratkaisut-yrityksenne-tarpeisiin

Luota asiantuntijoihimme

Millainen perinnän ratkaisu yrityksenne tarpeisiin?

Nopea tarttuminen erääntyneen saatavan kotiuttamiseen tehostaa rahankiertoa ja auttaa välttämään turhia luottotappioita.

Jos haluat keskustella perinnän ratkaisusta juuri teidän yrityksenne tarpeisiin, varaa alta aika etätapaamiseen asiantuntijamme kanssa.

Perintä kotiuttaa rahasi nopeasti

Haluamme palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, ei vain perinnällä, vaan huolehtimalla koko saatavienhallinnan kokonaisuudesta. Selkeä ja automatisoitu saatavienhallinnan prosessi voi jopa parantaa asiakaskokemusta.

Palvelu kattaa koko laskun elinkaaren

Tarjoamme automatisoidut saatavienhallinnan palvelut maksumuistutuksesta perintään sekä jälkiperintään asti. Käytettävissäsi on myös lakimiestemme asiantuntemus.

068

Kassankierto nopeutuu ja luottotappiot vähenevät

Perintäpalvelujemme avulla asiakkaidemme erääntyneiden laskujen määrä on merkittävästi vähentynyt ja sen myötä luottoriskin riski pienentynyt. Myös manuaalityön väheneminen on yksi merkittävimmistä hyödyistä.

_DSC1343-1

Pidämme huolta myös asiakkaistanne

Yrityksenne asiakkaat tavoittavat asiakaspalvelumme nopeasti maksamiseen liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelumme työskentelee kunnioittavasti ja inhimillisesti löytäen parhaat mahdolliset ratkaisut saatavien kotiutumiseen.

amili-perinta-huolehtii-asiakkaistanne
EOS-Group

Kansainvälinen perintä

Kansain­välinen perintä lisäpalveluna asiakkail­lemme

Olemme keskittyneet toimimaan Suomessa, mutta palvelemme nykyasiakkaitamme myös ulkomaan perintään liittyvissä asioissa.

Tarvitseeko yrityksenne apua perintään?

Täytä lomake ja kerro lyhyesti tarpeistanne niin asiantuntijamme on mahdollisimman pian yhteydessä.

Jos asianne koskee laskun maksamista, olethan yhteydessä puhelimitse 02 4808 8000 tai maksuhelposti.fi-sivustolla.