Choose language

Hyvinvoiva henkilöstö

Haluamme työntekijöidemme voivan hyvin - niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Lupaamme inhimillisen työkulttuurin, jossa työ voi joustaa elämän sitä vaatiessa. Meillä sankarin viittaa ei saa tekemällä pitkiä työpäiviä vaan uskomme vahvasti työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Tarjoamme myös kattavat työsuhde-edut, jotka tukevat työhyvinvointia, terveyttä ja palautumista. Tämän lisäksi henkilöstöstämme koostuva työhyvinvointitoimikunta järjestää muun muassa yhteisiä toimistoaamupaloja, lajikokeiluja sekä muita yhteisiä illanviettoja.

tyytyvaiset-asiakkaat

Mutkatonta tekemistä

Toimimme osana Visman kansainvälistä konsernia pienen yrityksen sydämellä. Työskentelymme on mutkatonta ja matalahierarkista, joka näkyy meillä esimerkiksi avoimena ja rehellisenä viestintänä. Kannustamme henkilöstöä jakamaan ajatuksiaan ja ideoitaan sekä antamaan palautetta yhteisen toiminnan kehittämiseksi. Työaikajoustot ja etätyömahdollisuus edistävät mutkatonta työn ja arjen yhteensovittamista. Yhteisössämme vallitsee avoin ja keskusteleva kulttuuri, jossa töitä tehdään laadukkaasti ja tosissaan, muttei totisesti.

098

Lämminhenkinen ja tiivis työyhteisö

Olemme tiivis työyhteisö, jossa kaikki saavat kukoistaa omana itsenään. Kulttuurimme yhtenä kulmakivenä on yhdessä tekeminen, jossa autamme toinen toisiamme onnistumaan ja kehittymään. Uskomme, että yhdessä olemme enemmän. Vietämme aikaa yhdessä myös työn ulkopuolella esimerkiksi lenkkeillen tai perjantaisten afterworkien merkeissä.

025

Uratarinoitamme

Alta pääset tutustumaan henkilöstömme uratarinoihin.

Seuraa arkeamme somessa!

Kiinnostavatko työntekijöidemme uratarinat tai kurkkaus toimistollemme aamupalahetkeen tai kuukausittaiseen Torikokoukseen? Näihin pääset tutustumaan somekanaviemme kautta!