Choose language
yrityskummit-tukemassa

Mitä on yrityskummitoiminta?

Suomen Yrityskummit ry edistää yrittäjyyttä ja elinkeinoelämää

Yrityskummit ry auttaa yrityksiä onnistumaan liiketoiminnassaan yhdistämällä kokeneen mentorin eli yrityskummin ja yrittäjän sparraamaan yrityksen toimintaa ja sen mahdollisuuksia. Yrityskummi voi olla avuksi myös haastavissa tilanteissa.

Yrityskummitoiminta on veloituksetonta yrittäjälle ja kummitoiminnan lähtökohtana on luottamuksellisuus.

Yrityskummit ovat kokeneita yritysjohtajia ja elinkeinoelämän asiantuntijoita, jotka ovat lupautuneet antamaan aikaansa ja osaamistaan yritysten ja kuntien elinkeinotoiminnan kehittämiseen.

Suomen Yrityskummit ry

Yhteistyössä Yrityskummit ja Amili

Yhteistyön taustalla halu auttaa

Luotonhallintapalveluita tarjoavana yrityksenä, me Visma Amililla haluamme osaltamme vahvistaa tietoutta Yrityskummien toiminnasta, jotta useammat yrittäjät löytäisivät avun ja tuen luokse. Alan vastuullisena toimijana, koemme velvollisuutenamme antaa yrittäjille avaimia oman toiminnan kehittämiseen.

visma-amili-blogi-01

Kiinnostuitko Yrityskummeista?

Jos olet jo y-tunnuksen alla toimiva yrittäjä ja kaipaat apua esimerkiksi haasteelliseen tilanteeseen liiketoiminnassasi, yrityskummi voisi olla sinua varten! Voit kysyä lisätietoja oman alueesi aluekummilta tai -koordinaattorilta tai jättää suoraan hakemuksen. Voit myös itse ilmoittautua vapaaehtoiseksi yrityskummiksi!

068

Early Warning -toimintamalli yrittäjien tukena

Tavoitteena tukea ja kannustaa ennakointiin

Koko Euroopan laajuinen Early Warning -toimintamalli on käynnistynyt vuonna 2007 Tanskassa. Toimintamallin keskiössä on tuoda haastaviin taloudellisiin tilanteisiin joutuneille yrityksille tukea ja apua tilanteista selviämiseen. Tavoitteena on myös kannustaa yrittäjiä hakemaan tukea riittävän ajoissa sekä vaikuttaa epäonnistumisiin liittyvään yleiseen asenneilmapiiriin.

Visma-Spain-Office-meeting_DSC9079

Yrittäjän talousapu palvelee valtakunnallisesti

Osana Early Warning -toimintamallia, tarjoaa ELY-keskus Yrittäjän talousapu -palvelukokonaisuutta, johon sisältyy valtakunnallinen puhelinpalvelu, verkkosivut sekä alueelliset palvelut.Palvelu on maksuton ja ja sen kautta saat luottamuksellista ja asiantuntevaa tukea haastaviin tilanteisiin.

Visma-Aarhus_DSC6311 1