Choose language

Maventa Reskontravahti

Helpoin tapa automati­soida maksu­muistutukset ja perintä – suoraan Easoftista

Easoft ERP on toiminnanohjausjärjestelmä projektinhallintaan ja sitä käyttävät mm. rakennus- ja saneerausalan yritykset. Maventa Reskontravahdin saat integroituna suoraan järjestelmään.

amili-ohjelmistokumppanit-mob amili-ohjelmistokumppanit

Miten Reskontravahti auttaa arjessa?

saasta-aikaa

Säästät aikaa ja rahaa

Säästät aikaa ja rahaa automatisoimalla myyntireskontran valvontaan liittyvät rutiinityöt

rahat-nopeammin

Saat rahat nopeammin

Saat rahat tilillesi nopeammin, vältät turhat luottotappiot ja tehostat yrityksesi kassankiertoa

visma-amili-huolehtii-asiakassuhteistasi

Huolehdit asiakassuhteistasi

Huolehdit asiakassuhteistasi vastuullisen perintäkumppanin avulla

Maventa Reskontravahti

Näin Reskontra­vahti toimii

nain-reskontravahti-toimii

Asiakkaamme kertovat

Millaista on arki Reskontra­vahdin kanssa?

Saatavienhallinnan automaation avulla ovat monet yritykset saaneet merkittäviä hyötyjä niin nopeutuneen rahankierron, pienentyneen luottotappioriskin kuin vapautuneiden resurssienkin muodossa.

 1. referenssi-03
  Seurallamme ei ole kuin pelkkää hyvää sanottavaa palvelusta. Ennen kaikkea tämä on helpottanut joukkueiden taloudenhoitajien tehtäviä kun ei ole tarvinnut muistutella maksamattomia laskuja. Palvelu integroituu loistavasti nykyiseen järjestelmäämme myClubiin ja tämä on myös selvästi tehnyt hyvää rahan kierron nopeuttamiseen.

  Pakkalan Palloseura

 2. referenssi-01
  Visman perintäpalvelun asiantuntemus on erittäin hyvää ja apu erikoistilanteissa on ollut hyödyllistä. Toimeksiantajapalvelussa näemme helposti ja ajantasaisesti perinnän tilanteen ja saamme sieltä tarvitsemamme raportit. Palvelun avulla pääsimme helposti eroon manuaalisista työvaiheista ja palvelu skaalautuu hyvin kasvavankin toiminnan tarpeisiin.

  Smartum Oy

 3. referenssi-02
  Reskontravahdin integroiminen Netvisoriin sujui nopeasti ja vaivattomasti. Ohjelman käyttöliittymä on selkeä ja helppokäyttöinen, mikä tekee siitä miellyttävän ja intuitiivisen käyttää. Olemme olleet myös erittäin tyytyväisiä asiakaspalvelun nopeaan reagointiin ja tukipalveluun, kun olemme kohdanneet kysymyksiä tai tarvinneet apua.

  Tilitoimisto Aarnio